miercuri, 23 mai 2012

ORASTIE

După o săptămână de relaxare, am pornit din nou la drum. Am început cu Oraștie. Mă așteptam ca deobicei   să fie împotriviri. Orice lucrare care vine de la Dumnezeu are piedicile ei.
A fost liniște până la eveniment. Au început primele afirmații cum că ar fi fost împotriviri dar nu prea multe informații. A fost înțelept să nu știu nimic decât după eveniment.
Protopopul bisericii ortodoxe a fost pe deoparte foarte împotrivitor evenimentului și de cealaltă parte ”conducătorul” bisericii penticostale, care a fost categoric împotriva acestui eveniment, mai cu seamă împotriva mea. Motive... penibile pentru unul cu școli în teologie.
Vorbe multe și frumoase, dar cu fapta....mai bine să nu știi.

Cu toate acestea...dincolo de dorința lor de a nu se ține acest eveniment, Sala a fost plină și timpul petrecut în această Casă de Cultură, a fost unul extraordinar. A surprins și pe organizatori, dar și pe noi.
Am vorbit despre prețuire, acceptare, despre Dragostea care ar trebui să se vadă prin fapte. A fost splendid cum Dumnezeu s-a implicat în aceast eveniment. A fost lansarea filmului UCIDEȚI ADEVĂRUL care a avut  succes, și apoi am vorbiit despre cine se va lepăda de adevăr.

Cine minte. ucide Adevărul. Cine fură, sau oricine calcă ce e scris în Biblie, ucide ADEVĂRUL.
Deci...în timp ce noi îndemnam pe oameni la unitate, alții îndemnau la dezbinare.
Noi vorbeam de prețuirea omului, iar capii religioși doreau altfel.
Despre asta e vorba și în film.
Noi vestim Evanghelia, și ei ne pun pe rug.
de ce?
Să se arate slava lui DUMNEZEU.

În final....a fost superb. Și toate împotrivirile au fost surpate de ISUS CRISTOS, motivul acestei seri.
Prețuire și mulțumire organizatorilor.
Azi...urmează să vorbim și să cântam la TVR CLUJ . 
Dumnezeu să ne însoțească și de data aceasta.

 

Un comentariu:

  1. capii religiosi vor religie monitorizata,noi vrem Adevarul,adica pe Isus.Adi,Domnul sa fie cu tine si sa-ti dea putere....be bless

    RăspundețiȘtergere