sâmbătă, 5 mai 2012

E mare...E tare...E tot

Ziua evenimentului a fost o zi încordată pentru mine. Iniţial, eram relaxat când m-am trezit....dar cu cât se apropia mai tare ora evenimentului, cu atât deveneam mai agitat. M-am gandit să merg la casa de cultură în jurul orei 15:00,  aşa că am avut ce să fac ca să fiu distras de la emoţii şi tensiunea care o simţeam  din plin. E clar...erau nişte lupte extraordinare pentru mine.
Am început să aranjăm scena.....
Pentru mine totdeauna contează aranjamentul pe scenă. Oamenii de la sală erau nervoşi...ca de obicei....adică încercau să ne spună că trebuie să le dăm ceva ca să le treacă supărarea...:) Tipic Românilor.
I-am luat cu vorba bună şi am văzut cum le apare câte un zâmbet pe faţă... e drept că vorba bună aduce mut, chiar dacă zâmbetul a fost nu tocmai original.
Important este că i-am câştigat.
Robi a făcut nişte poze scenei şi a adus-o pe Cristina, care a aranjat decorul pe scenă împreună cu      
mama ei.Mulţumesc.

A apărut Andreea Leonid, prezentatoarea evenimentului. Andreea este redactor la Radio Cluj si moderator la TVR Cluj. Noi, echipa New Vision Romania credem că Andreea, prin profesionalimul cu care a deschis seara, a făcut ca seara să aibă un ton aparte...unul foarte bun.

Înainte de începerea evenimentuui, Andreea a mers să se schimbe. Venise de de la Cluj special pentru acest eveniment. Între timp, eu eram agitat şi mă plimbam în spatele scenei rugându-mă.
Mi-am dat seama că eram aşa de agitat în interiorul meu că nu puteam nici să spun o rugăciune coerentă...şi întrebam pe Domnul ce se întâmplă. Afară era pornită o ploaie foarte puternică de ceva vreme şi eram confuz...
Cine mai vine la eveniment pe ploaia asta?

Îmi aduc aminte că mi-am dorit să fi fost cneva care să poată să se roage.
Am zis cu voce tare, să se facă voia ui Dumnezeu şi că mă încred în El.

Când am mers în sală, l-am văzut pe DUMNEZEU în mulţimea de oameni care intra. Am început evenimentul la 19:15 şi cum ziceam, Andreea a dat tonul evenimentului.
Felul în care a ales Dumnezeu să îmi mângâie inima chiar de la început a fost copleşitor...mi-au dat lacrimile pentru că am văzut în cuvintele lui Andreea pe Dumnezeu.
Pentru primadată în câteva zile am auzit cuvinte bune despre mine. Numai Dumnezeu putea să vorbească în felul în care Andreea a vorbit, la timpul potrivit.....la începutul evenimentului.
Când a urcat Cătălin pe scenă şi a cântat, am început să mă relaxez....a fost a doua intervenţie Divină, pentru ca să fiu relaxat în totalitate. Luptele experimentate perioada aceasta mi-au marcat viaţa. Am învăţat mult.
Evenimentul a continuat şi a fost o binecuvântare. Punctul culminant a fost când sala a reacţionat extraordinar şi peste aşteptprile noastre, după difuzarea filmului  UCIDEŢI ADEVĂRUL.
A fost un succes....mesajul filmuui a atins acolo unde noi am ţintit. Dumnezeu chiar s-a implicat...
Am văzut pe Dumnezeu pe tot parcursul filmărior...spectaculos. Dar Dumnezeu a venit şi la lansarea fimului ca să ne arate încă odată că ce face Dumnezeu, rămane şi că el a fost tot timpul cu noi, chiar daca cel rău încerca disperat să încurce.

A ieşit echipa de filmare împreună cu cei ce au jucat în film, pe scenă...şi am văzut bucuria unora pe faţă, la altţii din nefericire am văzut făţărnicie. Dar Dumnezeu şi-a atins scopul.
Eu personal mulţumesc fiecărui om implicat în realizarea filmului dar şi a evenimentului.Sunt foarte recunoscător.
Pentru mine toţi rămân extraordinari.
Dar morala este că oricât de mare ar fi furtuna...Dumnezeu poate să o potolească.
Asta îmi place la El...fiecare întâmplare aduce o învăţătură.
Dumnezeu e minunat cum iubeşte pe om şi se implică în cele mai mici detalii din viaţa acestuia.
A fost o reuşită şi mi-a venit şi mie starea de linişte la loc.
Astăzi, la o zi după toate câte s-au întâmplat, am plecat dimineaţă de la Bistriţa spre Piteşti. Am facut puţin peste şase ore.  Am admirat verdele mult aşteptat după o zăpadă care parcă nu voia să mai plece.
Am ajuns la Piteşti şi ne-am apucat să instalăm sonorizarea. Am cantat şi am povestit puţin apoi am pus filmul. A fost foarte provocator şi a atins inimile oamenilor...exact ceea ce ne doream. Dumnezeu a fost cu noi şi aici.
Acum sunt pe maşină. mă îndrept spre casă....dar m-am gândit să notez lucruri extraordinare pe care Dumnezeu le-a făcut.
M-a încercat şi tot el m-a întărit.
M-a surprins tot timpul.
M-a învătat şi m-a maturizat.
M-a ridicat la un alt nivel.
Îl iubesc mai mult şi am luat decizii noi.
Dumnezeu are ultimul Cuvânt. E mare, tare, extraordinar. E Domnul. Iubitorul de oameni.
E tot.
Dacă nu vezi asta, roagă-te să ţi se descopere...vei fi uimit.

Pe maine...dacă va mai fi.

2 comentarii:

  1. Dumnezeu sa te binecuvanteze pentru sinceritate si pentru publicarea experientelor, trairilor, marturiilor tale!Te incurajez sa-ti notezi minunile Domnului,ele vor fii pietre de aducere aminte spre intarirea credintei tale si de ce nu si a altora!Te binecuvantez cu Ps 119 vs 171-173!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ma impresioneaza foarte mult sinceritatea ta. Si eu sunt asa si cei care ma iubesc imi spun sa ma schimb deoarece voi fi vulnerabila in fata celorlalti. Dar nu pot! SI de fapt nu mai vreau! Mai ales dupa ce am vazut marturia vietii tale pe care ai prezentat-o in diverse locuri. Esti sincer si smerit in fata lui Dumnezeu si in fata oamenilor. Asta pretuieste DUmnezeu cel mai mult la noi. De aceea ti-a dat aceasta intelepciune si usurinta in a exprima ceea ce este in sufletul tau in fata atator oameni. Ramai asa si Dumnezeu va atinge multe suflete prin tine!!! Asa a facut si cu mine ascultandu-te si urmarindu-te! Fii binecuvantat!

    RăspundețiȘtergere